Miksi kannattaa ostaa uusi auto?

Miksi kannattaa ostaa uusi auto?

Käytetty auto vai uusi auto, siinäpä hyvä kysymys. Moni puolustelee uuden auton ostoa sillä, että käytetyn auton ostamiseen liittyy aina pieni riski. Tämän lisäksi uuden auton ostamista puoltaa toinenkin seikka: teknologian valtava kehitys saa muutaman vuodenkin ikäiset autot jo tuntumaan auttamatta vanhoilta. Näin ollen uusi ajoneuvo saattaa olla paras vaihtoehto, mikäli haluaa autonsa olevan ajan tasalla. Seuraavaksi esitellään ytimekkäästi muutama uuden auton hankkimista puoltava seikka:

  • Luotettavuus: Valtaosalle autonostajista auton ulkonäön lisäksi sen luotettavuus on tärkeä omnaisuus ajoneuvoa valittaessa. Koska uudet autot ovat tyypillisesti luotettavampia kuin vanhat ja käytetyt autot, on uuden auton ostamiselle hyvä peruste.
  • Takuu: Uusiin autoihin kuuluu takuu, joka on autosta riippuen joskus erittäinkin hyvä. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli auto rikkoontuu tai siinä esiintyy odottamattomia vikoja, on se mahdollista saada vaihdettua ilman ylimääräisiä kuluja. Erityisesti Hyundai ja Kia tunnetaan parhaista takuistaan, eikä Mitsubishi ole myöskään hullumpi asian suhteen.
  • Turvallisuus: Käytettyä autoa ostaessa ei koskaan voi olla täysin varma siitä, onko autoa joskus kolaroitu tai edes töytäisty. Pienikin kolari saattaa vaikuttaa auton runkoon, vaikka se olisikin pintapuolisesti korjattu kuntoon. Uuden auton kohdalla tällaisia asioita ei tarvitse miettiä, vaan autokaupasta ostetun auton tietää olevan priimakunnossa ja aivan varmasti kolaroimaton.
freddo