Miksi valita Volkswagen?

Miksi valita Volkswagen?

Automarkkinat paisuvat mitä erilaisimpia automerkkejä ja automalleja. Etenkin ensimmäistä autoaan ostavilla ei välttämättä ole selkeää kuvaa siitä, millainen auto itselle sopii paremmin. Usein jo pidempää ajaneet tietävät suunnilleen, millaisia asioita autoltaan haluavat ja monella on myös jokin suosikkiautomerkki. Volkswagen on yksi turvallisimmista valinnoista, johon moni mieltyy oitis. Monet suomalaisetkin ovat päätyneet valitsemaan Volkswagenin ja sen suosituimpia malleja ovat muun muassa VW Polo, VW Vento ja VW Golf ja VW Passat.

  • Volkswagenin laaja valikoima: Volkswagenin kokoelmasta löytyy luotettavia sedan-mallisia autoja kuten VW Jetta, jo ikoniksi muodostunut pieni mutta pippurinen Beetle ja viime aikojen suosituimmat tilaihmeet Tiguan ja Atlas. Valikoiman laajuus tarkoittaa sitä, että kaikille löytyy taatusti automalli, joka itseä miellyttää.
  • Tehokkaat sedanit: Kovinkaan moni sedan- eli porrasperäauton omistaja ei voi sanoa autossaan olevan turbomoottoria standardina, mutta Jettan ja Passatin omistajat voivat. Jettan perusmallissa on 1,4l turbomoottori ja Passatissa 1,8l turbomoottori. Esimerkiksi Honda Accordin ja Mazda3:n omistajilla tätä ylellisyyttä ei ole.
  • Luksusta ilman kallista hintalappua: Autoillessa luksuksen ei tarvitse tarkoittaa sitä, että auto maksaa maltaita. Volkswagen tarjoaa todella hyvän hinta-laatusuhteen ja ajaminen on miellyttävää mallista riippumatta. Parasta on se, ettei hintaa ole hilattu kalliimpien automerkkien kategoriaan.
  • Usein palkittu: Volkswagen on yksi eniten palkintoja ja kunniamainintoja saaneista automerkeistä. Esimerkiksi Atlas voitti viime vuoden turvallisimman auton kunniamaininnan cars.comin äänestyksessä. Volkswagen Golf sijoittui tunnetun autolehden kymmenen parhaan auton joukkoon vuoden 2018 äänestyksessä ja Tiguan äänestettiin cars.comin parhaaksi kompaktiksi maasturiksi vuonna 2017.
  • Volkswagen yhdistetään usein turvallisuuteen. Erityisesti viime aikoina eri Volkswagen-malleihin on sisällytetty viimeisintä teknologiaa, joilla turvallisuutta pyritään entistä paremmin parantamaan.
  • Viihdeominaisuudet: Jokainen uusi VW toimii saumattomasti älypuhelimen kanssa, joten autoillessa voi huoletta kuunnella puhelimesta toistettavaa musiikkia ja podcasteja ja hyödyntää navigointipalveluita. Auto on mahdollista jopa käynnistää muualta käsin puhelimen avulla.
freddo